Aby se vám u nás lépe nakupovalo, používáme na webu k personalizaci a analýze návštěvnosti cookies.  Více informací

Rádi pomůžeme

Poradíme s výběrem
i technickými zádrhely

313 564 079 777 171 823 (Po - Pá: 6 - 14:30 hod) prodej@milotec.net

Česká kvalita na světové úrovni

Navrhujeme a vyrábíme exkluzivní autodoplňky na vozy značky Škoda.

  • 26 let na trhu
  • Homologace, atesty
  • Pouze kvalitní materiály
  • Vlastní produkce
  • Dodáváme do celého světa


zjistit více

Velkoobchod

Už jen málo stačí k tomu, abychom spolu navázali spolupráci. Nabídněte svým zákazníkům kvalitní české autodoplňky.

Staňte se naším vekloobchodním partnerem.


zaregistrovat se

 

Navštivte náš druhý e-shop www.kamei.cz

Ofuky, Sluneční clony

Široká nabídka autodoplňků na všechny značky aut.

Logo ClimAir + Kamei

  • Ofuky (deflektory) oken bočních dveří
  • Sluneční clony
  • Loketní opěrky


navštívit Kamei.cz


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Plastservis Mobilla spol.s r.o., se sídlem Vrchlického 520, Řevničov, PSČ 270 54, IČ:45149461, zapsaná v obchodním rejstříku vedeného Krajským obchodním soudem v Praze, oddíl C, vložka 9839 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • e-mailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů